top of page

Tear trough

Med stigande ålder förloras ofta volym i både fett och ben under ögonen, som gör att du ser insjunken och djup ut under ögonen. Även yngre personer kan ha förlorat volym i området beroende på genetik och andra faktorer som sömn. Med fillers kan volym återställas i området för att hjälpa dig se mindre trött ut, och motverka mörka skuggor under ögonen som uppstår till följd av håligheter.

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

En behandling med 1 ml är oftast tillräcklig för resultat. Ibland behöver behandlingen kombineras med en kindbehandling för optimal effekt. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Under behandlingen används en trubbig kanyl, och filler injiceras i vardera sida av kinden på ett sätt som minimerar risk för blåmärken och svullnad. En del upplever obehag under sticket, men behandlingen är snabb och fillern innehåller bedövningsmedel.  

Hur länge håller resultatet?

Resultatet beror på individuella förutsättningar och hur mycket filler som används. Resultatet syns omedelbart efter behandling, men kan ta 4 veckor innan slutresultatet uppnås. Normalt sätt håller filler i området 6-12 mån, hos vissa flera år. Hur snabbt det bryts ned beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3400kr för 1 ml.

bottom of page