top of page

Läppar

Behandling av läppar ger ökad volym, definierade konturer samt återfuktning på ett naturligt sätt. Enbart högkvalitativa och europeiskt tillverkade produkter används på kliniken. 

Fillers-behandling av läppar på Dr AM Klinik i Linköping

På vår klinik i Linköping erbjuder vi professionella fillers-behandlingar för läppar. Läpparna är en viktig del av ansiktets estetik och många önskar att förstärka läpparnas naturliga fyllighet, eller att återställa de volymförluster som gradvis sker med åldrandet. Genom att använda högkvalitativa fillers skapar vi en naturlig förstärkning och definition av läppkonturerna, samtidigt som vi ger volym och fukt till läpparna. På kliniken i Linköping tar vi hänsyn till dina unika ansiktsdrag och önskemål för att skapa ett skräddarsytt resultat som passar just dig. Med fillersbehandlingar kan vi korrigera asymmetrier, minska fina linjer och ge läpparna en mer ungdomlig och estetiskt tilltalande framtoning. Genom att använda fillers kan vi också mjuka upp vertikala rynkor, så kallade pussrynkor, kring läpparna vilket ger ett mer ungdomligt utseende. Vi strävar alltid efter att skapa naturliga och harmoniska resultat som förbättrar din naturliga skönhet. Kontakta oss idag på kliniken i Linköping för att boka en konsultation och upptäck möjligheterna med fillers för dina läppar.

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

Antal nödvändiga behandlingar varierar utifrån individ och syfte med behandling. T.ex. kan väldigt tunna läppar behöva behandlas 2-3 gånger för att få volym med varaktigt resultat. Många upplever kortare varaktighet efter första behandlingen, och då kan påfyllnadsbehandling vara rekommenderat efter 1-3 månader. Fokus ligger alltid på naturliga resultat, och det är vanligt att önska diskreta volymåterställande behandlingar. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Val av material och teknik baseras på läpparnas utgångsform och syfte med behandling. Innan behandling appliceras en bedövningssalva på läpparna. För att skapa volym placeras filler djupare i läpparna, och för konturer och form mer ytligt. 

Hur länge håller resultatet?

Tunnare läppar kan ta längre tid att bygga upp. Resultat ses omedelbart, men efter några veckor kan det upplevas att en del volym försvinner, särskilt efter första behandlingen. Då kan påfyllnadsbehandling rekommenderas. Normalt sett kvarstår läppfiller 6-12 mån, hos en del flera år. Hur snabbt kroppen bryter ned filler beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. För att upprätthålla resultat rekommenderas återbesök var 6-12:e månad. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3200kr för 1 ml och 2900kr för 0,6ml.

bottom of page