top of page

Haka & käklinje

Behandling av haka och käke kan framhäva, definiera, forma, dölja eller tighta till det som önskas. En behandling av hakan kan balansera hela ansiktsprofilen för ett mer harmoniskt utseende. Behandlingen kan också ge kontur som gör att ansiktet upplevs smalare och som framhäver kindben. Ofta förloras volym i områdena med stigande ålder, som på ett naturligt sätt kan återställas med fillers som även kan maskera s.k. hamsterpåsar på kinderna. 

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

Hur många behandlingar som behövs varierar med individuella faktorer och område som ska behandlas. Ofta rekommenderas behandling med 1-2 ml åt gången. Detta får du mer information om under din konsulation. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Filler injiceras med små tunna nålstick, som oftast ej är smärtsamma då fillern innehåller bedövningsmedel. Efter behandlingen kan det uppstå svullnad, rodnad och i sällsynta fall blåmärken som går över efter några dagar. 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet beror på individuella förutsättningar och hur mycket filler som används. Resultatet syns omedelbart efter behandling, men kan ta 4 veckor innan slutresultatet uppnås. Normalt sätt håller filler i området 8-12 mån, hos vissa flera år. Hur snabbt det bryts ned beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3400kr för 1 ml.

bottom of page