top of page

Ansiktslyft med injektioner

Ansiktslyft med injektioner är en icke-kirurgisk metod som ger naturligt ansiktslyft genom individanpassad behandling av flera områden i ansiktet. Med stigande ålder sker volymförluster i ansiktsskelettet samt fettdepåer i ansiktet, och en försämring av hudkvaliteten ger upphov till rynkor och slappare hud. Genom en kombination av volymåterställande behandling med fillers, hudstimulerande behandlingar och rynkbehandlingar med muskelavslappnande medel kan dessa förändringar återställas. Resultatet blir både naturligt, genom att bevara dina unika karaktärsdrag, och föryngrande genom att lyfta och återställa ansiktets strukturer och former. Genom kombinationsbehandlingar i paketerbjudanden får du möjlighet till en behandling som tar helheten i beaktande, och där behandlingarna kompletterar varandra för ett optimalt resultat. 

3 paket erbjuds på kliniken, till mer förmånligt pris. Välj mellan Lilla paketet, Mellan paketet och Stora paketet

Vad är ansiktslyft med injektioner?

Ansiktets vävnader och struktur förändras med åldrandet. Med behandlingen återskapas förlorad volym i ansiktet med fillers, där det naturligt skett förlust av ben och fett. Detta föryngrar och piggar upp utseendet på ett naturligt sätt. Detta kan kombineras med rynkbehandlingar för en slätare hud utan rynkor. 

Vilka områden behandlas? 

Behandlingen individanpassas efter dina behov, förutsättningar och önskemål. Under konsultationen får du information om vad som rekommenderas för just ditt ansikte. Omftast behandlas vid ansiktslyft tinningar, kinder, område kring haka och käklinje. Även rynkbehandling ingår i paketet. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Volymåterskapning med fillers ger ett lyft, som förstärks av rynkbehandlingens muskelavslappnande effekter. Teknik anpassas efter val av område och syfte med behandlingen. Efter behandling kan det uppstå svullnad och rodnad, som går över efter ett par dagar. 

Hur länge håller resultatet?

Resultatets hållbarhet varierar med individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning, samt område som behandlas. Rynkbehandlingen varar ca 3 månader, men kan vid regelbunden behandling vara längre. Fillers kvarstår olika länge beroende på behandlat område, men generellt kvarstår resultat i 10-12 mån. Slutgiltigt resultat ses efter 4 veckor. 

Paket och priser

Lilla paketet: 2 ml filler och 1 område rynkbehandling - 7000 kr (Ord. pris 8900kr. Du sparar 1900 kr

Mellan paketet: 4 ml filler och 2 områden rynkbehandling - 13 000 kr (Ord. pris 16 600 kr . Du sparar 3 600 kr)

Stora paketet: 8 ml filler och 3 områden rynkbehandling, samt en Skin Booster-behandling - 27 000 kr (Ord. pris 

34 100 kr, du sparar 7 100 kr

bottom of page