top of page

Näsa

En av våra populära behandlingar på kliniken i Linköping är behandling med fillers i näsan, som innebär en icke-kirurgisk lösning för att korrigera och förbättra näsans estetik.

Fillers - behandling av näsa på Dr AM Klinik i Linköping

Näsbehandling med fillers, även kallad icke-kirurgisk näskorrigering, är en populär estetisk procedur som kan ge imponerande resultat utan behov av kirurgi. Fillerbehandling av näsan kan bl.a. lyfta/fylla ut nästippen, skapa rakare näsrygg, jämna ut asymmetrier, skapa illusion av en smalare näsa och och förbättra proportionerna i ansiktet.. Behandlingen är ett populärt alternativ till plastikkirurgi, då den är mindre invasiv. Denna metod är både snabb och relativt smärtfri, med minimal återhämtningstid. Behandlingen kan även kombineras med t.ex. behandling av haka eller läppar för att förändra ansiktets profil. Resultatet är naturligt och varar vanligtvis upp till ett år. Näsbehandling med fillers är ett säkert och effektivt sätt att uppnå en mer balanserad och harmonisk ansiktsprofil.

Vi förstår att varje persons ansiktsstruktur och estetiska önskemål är unika, och tar oss tid att lyssna noggrant på dina önskemål och skapa en behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina behov. Din behandlare på kliniken i Linköping har kunskap i anatomi och estetik, och fokus ligger alltid på hög säkerhet och naturliga resultat. 

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

Hur många behandlingar som behövs varierar med individuella faktorer och område som ska behandlas. För att inte överbehandla näsan injiceras mindre mängder åt gången. Behandlingen kan behöva upprepas för att uppnå önskat resultat. Detta får du mer information om under din konsultation. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Först placeras lokalbedövning på nästippen som får verka några minuter. Därefter injiceras fillern med en trubbig kanyl, för att minimera risk för blåmärken och svullnad. Behandlingen gör sällan ont då området först lokalbedövas, och även fillern innehåller bedövningsmedel. 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet beror på individuella förutsättningar och hur mycket filler som används. Resultatet syns omedelbart efter behandling, men kan ta 4 veckor innan slutresultatet uppnås. Normalt sätt håller filler i området 6-12 mån, hos vissa flera år. Hur snabbt det bryts ned beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3400kr för 1 ml.

bottom of page