top of page

Nasolabialveck & sura mungipor

Nasolabialveck är linjer som går mellan näsan och munnen. Med stigande ålder kan volymförluster och förflyttning av fett i kinder leda till fördjupade nasolabialveck och sura mungipor. Beroende på genetik kan även yngre personer ha framträdande nasolabialveck. Behandling av nasolabialveck och sura mungipor ger ansiktet ett minilyft vilket leder till ett utseende med gladare och mer positiv utstrålning.

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

Antal behandlingar beror på individuella faktorer och hur djupa vecken som ska behandlas är. För att nå önskat resultat rekommenderas återbesök efter några veckor, för att bedöma om ytterligare behandlingar behövs. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Vid behandlingen placeras filler ytligt under huden med en trubbig kanyl. Då fillern innehåller bedövningsmedel gör det inte särskilt ont. Efter behandling kan ömhet och svullnad uppstå, som går över på några dagar. 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet beror på individuella förutsättningar och hur mycket filler som används. Resultatet syns omedelbart efter behandling, men kan ta 4 veckor innan slutresultatet uppnås. Normalt sätt håller filler i området 8-12 mån, hos vissa flera år. Hur snabbt det bryts ned beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3200kr för 1 ml.

bottom of page