top of page

Rynkbehandling

Ta bort rynkor med muskelavslappnande medel på Dr AM Klinik i Linköping

Vår klinik erbjuder effektiva behandlingar för att minska synliga ålderstecken och ge dig ett ungdomligare utseende. Genom att använda välbeprövade och bekväma procedurer kan vi hjälpa till att jämna ut rynkor och fina linjer i ansiktet. På Dr AM Klinik i Linköping erbjuds behandling med muskelavslappnande medel för att ta bort rynkor och fina linjer i ansiktet som t.ex. rynkor i pannan, arga rynkan och kråksparkar. Behandlingen är snabb, enkel och ger ett resultat inom några dagar-veckor. Resultatet är en naturlig förbättring av hudens struktur och ett mer uppfriskat utseende. Dessutom förebygger behandlingen uppkomsten av nya rynkor i behandlade områden. 

Med åldern kan rynkor och fina linjer börja framträda i ansiktet på grund av förlust av elasticitet och kollagen i huden. Dessa förändringar kan ibland få oss att känna oss självmedvetna och påverka vårt självförtroende. Injektionsbehandlingar har blivit alltmer populära som en icke-kirurgisk metod för att reducera rynkor och återställa hudens ungdomliga utseende. Muskelavslappnande medel som erbjuds på Dr AM Klinik i Linköping är en beprövad behandling som tar bort rynkor genom att avslappna musklerna och förhindra ansiktsuttryck som orsakar rynkor. Detta resulterar i en mjukare och slätare hud.

Kontakta oss för att boka en konsultation eller om du har några frågor och funderingar om behandlingen.

Vad är "Muskelavslappnande medel"?

Medlet som injiceras blockerar nervimpulserna till små ansiktsmuskler och gör att de slappnar av. Detta får ovanliggande rynkor att slätas ut. 

När ser jag resultat?

Slutgiltigt resultat av behandlingen ses efter 2-3 veckor, en del märker av initial effekt redan efter 3-4 dagar.  

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Medlet injiceras med tunna små nålstick. Det gör sällan ont och tar endast några minuter. Efter behandlingen kan svullnad uppstå i området, som ofta lägger sig efter några timmar.  

Hur länge håller resultatet?

Medlet finns kvar i muskeln 3 månader. Effekten kan variera beroende på faktorer som muskelstyrka och muskelminne. För långvarigt resultat rekommenderas att upprepa de första behandlingarna var 3:e månad, därefter kan de ofta glesas ut med mer hållbar effekt, då muskeln försvagas. 

Priser

Priset varier med antal områden (Argrynka/Panna/Kråkspark) som önskas behandla. 

Priset för 1 område är 2100 kr.
Priset för 2 områden är 3000 kr.
Priset för 3 områden är 4000 kr.

Övriga områden: 1500 kr. 

bottom of page