top of page

Kinder

Behandling av kinder med fillers ger huden en uppstramning, ett piggare intryck och förstärker konturerna. Behandlingen kan återställa volym som naturligt försvinner med åldrandet, och ge ansiktet ett naturligt lyft. Med fillers kan vi skulptera, förminska, framhäva och forma området till önskat resultat. 

Vad är fillers?

Filler är en substans baserad på hyaluronsyra, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Innan behandlingen görs en konsultation, där en behandlingsplan individanpassas efter dina förväntningar, förutsättningar och behov. 

Hur många behandlingar behövs?

Antal behandlingar beror på individuella faktorer och syftet med behandlingen. För att nå önskat resultat rekommenderas återbesök efter några veckor, för att bedöma om ytterligare behandlingar behövs. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Filler injiceras med små tunna nålstick, och placeringen på kinden varierar beroende på syftet med behandlingen. Efter behandlingen kan det uppstå svullnad, rodnad och i sällsynta fall blåmärken som går över efter några dagar. 

Hur länge håller resultatet?

Resultatet beror på individuella förutsättningar och hur mycket filler som används. Resultatet syns omedelbart efter behandling, men kan ta 4 veckor innan slutresultatet uppnås. Normalt sätt håller filler i området 8-12 mån, hos vissa flera år. Hur snabbt det bryts ned beror på individuella faktorer som genetik och ämnesomsättning. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

Priset är 3400kr för 1 ml.

bottom of page