top of page

Skin Booster

Injektionsbehandling som på ett naturligt sätt ger en jämnare, mer enhetlig hy med ökad lyster och förbättrad hudkvalitet. Behandlingen förebygger dessutom ålderstecken genom att att öka hudens elasticitet och fasthet och därigenom jämna ut ytliga linjer i ansiktet. Behandlingen utförs med Belotero Revive, som innehåller av en blandning av hyaluronsyra och glycerol, vilket efter injektion stimulerar kollagenbildning och återfuktar huden inifrån.

Vad är Skin Booster?

Produkten är en substans baserad på hyaluronsyra och glycerol, en fuktbindande molekyl som förekommer naturligt i kroppens egna vävnader. Kan liknas vid en mycket tunnflytande filler, som istället för volym ger återfuktning och lyster i huden. 

Hur många behandlingar behövs?

Redan efter 2-4 veckor ses resultat. För optimalt resultat rekommenderas 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum. 

Varför Dr. AM Klinik? 

På kliniken erbjuds individanpassade behandlingsplaner, personligt bemötande och naturliga resultat. Din behandlare är legitimerad läkare, och har förutom erfarenhet och kunskap om estetisk injektionsbehandling även medicinska kunskaper för en trygg och säker behandling. Du erbjuds alltid kostnadsfritt återbesök efter din behandling. 

Hur går behandlingen till?

Produkten placeras med tunna nålstick över ansiktet, ytligt under huden på ett sätt som jämnt sprider ut hyaluronsyran. 

Hur länge håller resultatet?

Behandlingsresultatet ökar med tiden, särskilt om 2-3 behandlingar genomförts, och kan kvarstå i så länge som 12 månader eller mer. 

Produkt och pris

På kliniken används enbart högkvalitativa produkter som är CE-märkta och FDA-godkända. Val av produkt anpassas till område och syfte för behandlingen. 

2900kr för 1 behandling, 5400kr för 2 behandlingar, 7400kr för 3 behandlingar

bottom of page