top of page

Injektionsbehandling

På Dr AM Klinik erbjuds injektionsbehandlingar mot rynkor samt behandlingar med fillers i Linköping.

Fillers 

På kliniken i Linköping används fillers baserad på hyaluronsyra, en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen. Produkter med hög kvalitet från Belotero och Teoxane används, som är producerade i europe och även godkända för använding av FDA i USA. Vi erbjuder även Radiesse, en filler baserad på kalcium-mikrosfärer med unika kollagenstimulerande och hudförbättrande egenskaper. Fillers har många användningsområden, bl.a. genom att återställa volymförluster i ansiktet, omforma konturer och förstärka eller dölja strukturer. Vanliga behandlingsindikationer är att minska synliga rynkor och linjer, ge volym och kontur till läppar och kinder samt förbättra hudens fasthet och elasticitet.

Muskelavslappnande medel

Rynkbehandlingar utförs med muskelavslappnande medel, som effektivt reducerar rynkor och linjer för ett mjukare och mer ungdomligt utseende. Behandlingar utförs mot bl.a. rynkor i pannan, argrynkan och kråksparkar. Behandling med samma medel erbjuds även för tandpressning och huvudvärk orsakat av överaktiva muskler, samt mot överdriven svettning.  

Vilka fillers och muskelavslappnande medel används på Dr AM Klinik i Linköping?

Enbart europeiskt tillverkade och högkvalitativa produkter används på kliniken. Rynkbehandling utförs med produkter från Vistabel, och fillerbehandling med produkter från Teoxane och Belotero. Varje persons behov och önskemål är unika, och därför erbjuder vi en personlig konsultation där vi lyssnar på dina önskemål och skapar en behandlingsplan som är skräddarsydd för just dig. Valet av produkt varierar också med behandlingsindikation och vad som passar dig bäst för ett optimalt resultat. Fokus ligger alltid på hög kvalitet, säkerhet och naturliga individanpassade resultat som förstärker din naturliga skönhet.. För att du ska känna dig trygg erbjuds alltid kostnadsfria uppföljningar. 

Klicka vidare på behandlingarna nedan för att lära dig mer om dessa. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill boka en konsultation för en individuell rekommendation och behandlingsplan. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår skönhetsklinik och skapa fantastiska resultat tillsammans.

bottom of page